TYPE 1 DIABETES FONDS > WETENSCHAPSDAG 23 APRIL 2016 >

Algemene info | FOTO'S - VIDEO | Schenkingen | Wetenschappelijk rapport 2013 | Wetenschappelijk rapport 2014 | WETENSCHAPSDAG 23 APRIL 2016 |Beste,

Zoals u weet, is de dienst endocrinologie in het UZ Leuven sterk geëngageerd in onderzoek, zowel klinisch als basisonderzoek.

Omwille van het grote succes van de eerste ‘Wetenschapsdag over diabetes’ en op vraag van heel wat patiënten organiseren we ook in 2016 een nieuwe editie van deze wetenschapsdag voor patiënten. We laten jullie opnieuw even mee kijken in wat er loopt aan ‘diabetesonderzoek’ in onze groep.

We nodigen u dan ook graag uit voor de ‘Wetenschapsdag over diabetes’ op zaterdag 23 april 2016. U vindt het programma in bijlage en mag dit op uw website plaatsen.  Let op, het programma is grotendeels hetzelfde als enkele maanden geleden en richt zich voornamelijk op mensen die toen niet de mogelijkheid hadden deel te nemen.

De sessies vinden plaats in auditorium GA3, Onderwijs & Navorsing 1, Campus Gasthuisberg, Herestraat 49, 3000 Leuven. U kan hieraan gratis deelnemen en wij voorzien parkeergelegenheid op parking Villa (zie ingesloten plannen). 

Om organisatorische redenen vragen we u wel om op voorhand (vóór 10 april 2015) in te schrijven via email conny.gysemans@med.kuleuven.be of 016-377454 en te vermelden of u graag wil deelnemen aan de rondleiding in het onderzoekslaboratorium en welk deel van de sessies u wil volgen (zie programma Deel I of II).

Wij kijken ernaar uit u talrijk te mogen begroeten.

Prof C. Mathieu, namens de artsen en onderzoekers van de dienst endocrinologie KU Leuven

DOWNLOAD DE NODIGE INFO :

Algemene info

Leslokalenplan

Bereikbaarheid

Hoe willen we de toekomst?

Met of zonder diabetes?


Realiteitsgezind als we zijn:

Richt je je als chauffeur op de boom of op de uitweg?
Kies je voor de boom, dan kun je hier ophouden.

Kies je voor de uitweg, dan kun je verder rijden ...

Waarop je je focust, daar ga je naartoe!

Een leven zonder diabetes!

 
 

" Alone we can do so little, 
together we can do so much! "
Schenkingen kunnen worden overgemaakt op IBAN nr. BE45 7340 1941 7789
BIC code: KREDBEBB)
ter attentie van KU Leuven
vermelding “EVK-FOHPPO-O2010”
 
Zoveel staat er op onze teller voor
onderzoek naar diabetes

  2 6 3 3 3  0